7. července 2013

EXPRES REGENERAČNÍ PĚNA ULTIMATE VOLUME A VOLUMANIA TUŽIDLO VE SPREJI PRO OBJEM

Ahoj holky,

tak je tu pokračování recenze na produkty od značky Schwarzkopf . Tento článek je zaměřený na stylingové přípravky pro větší objem.

Doufám že se vám bude líbit.



EXPRES REGENERAČNÍ PĚNA ULTIMATE VOLUME 
Balení je pevné, obsahuje velkou pumpičku, která vyplivne přiměřené množství. Pěna je lehká a příjemná (není to nic hutného jako třeba u tužidla), musí se aplikovat rychle jinak spadne a pak už nic nedělá. Parfemace je stejná jako u celá řady a musím uznat že mi bude chybět. Nanáší se do vlhkých vlasů, po nanešení je dobré vlasy vyfoukat přes kartáč aby byl objem fakt pořádně vidět. Co můžu vyzvednout je že neslepuje vlasy a nedělá bílé šupinky ve vlasech.

Pěna je super pokud si umýváte vlasy každý den a nechcete zatěžovat kořínky těžkým tužidlem.

125ml za 109Kč


Složení :
Aqua, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Collagen, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Stearamidopropyl Dimethylamine, Phenoxyethanol, Ceteareth-25, PEG-12 Dimethicone, Lactic Acid, Dipalmitoylethyl Dimonium Chloride, Silicone Quaternium-22, Sodium Methylparaben, VP/VA Copolymer, PPG-3 Myristyl Ether, Coco-Betaine, Polyquaternium-69, Glycerin, Propylene Glycol, Parfum, Polyquaternium-10, Styrene/VP Copolymer, Alcohol denat., Citric Acid, Sodium Chloride, PEG-14M, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Butylphenyl Methylpropional

+ parfemace
+ nelepí
+ konzistence
+ balení
+ objem
+ dostupnost a cena (125ml za 109Kč dostupné v drogerii)



Got2b : VOLUMANIA TUŽIDLO VE SPREJI PRO OBJEM
Balení je klasická plechová tuba s tužidlem,  aplikátor je prazvláštní a nepraktický. Aplikace s tímto aplikátorem je zdlouhavá a nepraktická (prostě hrůza), protože by se mělo tužidlo stříkat do pěšinek a než nastříkáte celou hlavu tak je to suchy a nejde s tím nic udělat. Já tužidlo nastříkám do ruky a pak ho nanáším do vlasu, sice to nedělá super pevnou pěnu - což by mi vyhovovalo mnohem víc. Lepší by byl šlehačkový aplikátor. Co oceňuji je objem, jako tady musím říct že je super. Protože drží i druhý den a vlasy při tom nejsou nijak zatížené.
Tužidlo by bylo super, ale ta aplikace je hrozně otravná a myslím si že když spěcháte do práce tak není čas se zdržovat složitou aplikací.
250ml za 119Kč



Žádné komentáře:

Okomentovat